fbpx

Safesens Startpakket

  • 0 out of 5

    Safesens Startpakket

    Met het Safesens startpakket haalt u direct een stukje zekerheid in huis. Hiermee zet u de eerste stap naar langer zelfstandig wonen. De twee bijgeleverde sensoren houden de leefpatronen in huis bij. Wanneer er afwijkingen worden geconstateerd zal hulp worden ingeschakeld. Familie, de buren of eventueel een zorginstelling kan worden gevraagd om even contact op te nemen. Mocht dit niet lukken kan direct even iemand langs komen. Op deze manier wordt voorkomen dat hulp uren en soms dagen op zich laat wachten.

    39,00 / maand

Safesens Startpakket

Met het startpakket van Safesens maken we van uw huis een proactief huis. Wij bieden u een senioren alarm met allerlei extra’s. Bij bijzonderheden wordt automatisch een contactpersoon geïnformeerd. De software in ons senioren alarm signaleert afwijkende activiteiten en vraagt dan familie, buren of uw zorginstelling om een kijkje bij u te nemen. Op deze manier zit u nooit langdurig zonder hulp. Een geruststellende gedachte.

Als u een senioren alarm pakket bij ons bestelt krijgt u:

  • 2 x activiteitensensoren
  • De monitor-app voor buren of familie voor Android (binnenkort ook voor iOS)

Klaar voor gebruik: op maat gemaakt in uw woning

Iedereen is anders en geen enkel huis is hetzelfde. We komen het startpakket dus bij u thuis klaarmaken voor gebruik. Tijdens de eerste installatie kijken we met u naar de beste opstelling. Ook is het belangrijk om te weten wie er gewaarschuwd moeten worden. Krijgt de naaste familie een bericht, de buren, een zorginstelling of meerdere betrokkenen? Dit is onderdeel van onze service; we regelen het samen met u.

Senioren alarm met abonnement: inclusief alle updates

Een Safesens-abonnement kost  € 39,- per maand; dat is nog geen € 470 euro per jaar. Hiermee bent u ook verzekerd van automatische updates voor de sensoren en apps, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versie. Wilt u uitbreiden, dan kan dat ook: Safesens is eenvoudig te voorzien van aanvullende modules.

Meer weten of meteen een afspraak maken?

Wilt u een senioren alarm aanvragen? Voor het installeren van het startpakket kunt u bellen met 085 2460245 of een e-mail sturen aan info@safesens.nl