fbpx

Safesens Medicijn Dispenser

  • 0 out of 5

    Safesens medicijn dispenser

    Met het Safesens startpakket haalt u direct een stukje zekerheid in huis. Hiermee zet u de eerste stap naar langer zelfstandig wonen. De twee bijgeleverde sensoren houden de leefpatronen in huis bij. Wanneer er afwijkingen worden geconstateerd zal hulp worden ingeschakeld. Familie, de buren of eventueel een zorginstelling kan worden gevraagd om even contact op te nemen. Mocht dit niet lukken kan direct even iemand langs komen. Op deze manier wordt voorkomen dat hulp uren en soms dagen op zich laat wachten.

    39,00 / maand

Medicijndispenser

Medicijnen worden vaak vergeten. Maar niet met onze slimme medicijndispenser. Die weet namelijk of en wanneer hij wordt gebruikt. De dispenser is gekoppeld aan een agenda waarin staat wanneer het tijd is voor uw medicijnen. Als u dus rond deze tijd geen gebruik maakt van de dispenser, dan krijgen familie, buren of uw hulp een seintje. Op deze manier kan het nooit té lang duren voordat u belangrijke medicijnen inneemt. Een geruststellende gedachte.

Als u een senioren pakket bij ons bestelt krijgt u:

  • 1 x medicijn dispenser
  • De monitor app voor buren of familie (nu nog alleen voor Android)

Installatie van de medicijndispenser

Iedereen is anders en geen enkel huis is hetzelfde. Wij komen bij u langs voor de installatie. Tijdens dit bezoek kijken we samen met u naar de beste inrichting van de dispenser. Ook is het belangrijk om te weten wie er gewaarschuwd moeten worden. Krijgt de naaste familie een bericht, de buren, een zorginstelling of meerdere betrokkenen? We regelen het samen met u.

Senioren alarm met abonnement: inclusief alle updates

Een abonnement kost  € 39,- per maand. Hiermee bent u ook verzekerd van automatische updates voor de sensoren en apps, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versie.
Wilt u uitbreiden, dan kan dat ook: Safesens is eenvoudig te voorzien van aanvullende modules.

Slimme fotolijst als extra optie

Wilt u op een leuke manier een seintje krijgen als het tijd is voor uw medicijnen? Als aanvulling op de dispenser biedt Safesens daarvoor ook een slimme fotolijst aan. Dit is een tablet die speciaal is ingericht met onze software. Deze slimme fotolijst laat de (digitale) foto’s van uw keuze zien. Maar dat is niet alles: hij geeft met beeld en geluid een seintje als het tijd is voor medicatie. Ook kan de lijst worden voorzien van een alarmknop. Deze fotolijst kan aanvullend besteld worden voor € 339,-

Meer weten of meteen een afspraak maken?

Wilt u een senioren alarm aanvragen? Voor het installeren van het startpakket kunt u bellen met 085 2460245 of een e-mail sturen aan info@safesens.nl.