fbpx

Safesens Combinatie

  • 0 out of 5

    Safesens Combinatie

    Met het Safesens startpakket haalt u direct een stukje zekerheid in huis. Hiermee zet u de eerste stap naar langer zelfstandig wonen. De twee bijgeleverde sensoren houden de leefpatronen in huis bij. Wanneer er afwijkingen worden geconstateerd zal hulp worden ingeschakeld. Familie, de buren of eventueel een zorginstelling kan worden gevraagd om even contact op te nemen. Mocht dit niet lukken kan direct even iemand langs komen. Op deze manier wordt voorkomen dat hulp uren en soms dagen op zich laat wachten.

    59,00 / maand

Safesens Combinatie:
Alles voor een gerust gevoel

Een seintje naar uw achtervang als er iets ongewoons gebeurt

Het Safesens combinatiepakket biedt bijna alles-in-een. Wij bieden u een senioren alarm met allerlei extra’s. Bij bijzonderheden wordt automatisch een contactpersoon geïnformeerd. De software van het Startpakket signaleert afwijkende activiteiten en vraagt dan familie, buren of uw zorginstelling om een kijkje bij u te nemen. Op deze manier zit u nooit langdurig zonder hulp. Een geruststellende gedachte.

Nooit meer medicatie missen met de dispenser

Aanvullend zorgt onze slimme medicijndispenser er voor dat medicijnen niet meer vergeten worden. Als dat toch een keer gebeurt, dan krijgen buren of familie automatisch een signaal. Dit voorkomt dat medicijnen voor een langere tijd vergeten worden, met alle gevolgen van dien.

Als u een senioren alarm pakket bij ons bestelt krijgt u:

●      2 x activiteitensensoren
●      1 x medicijn dispenser
●      De monitor app voor buren of familie (nu nog alleen voor Android)

Klaar voor gebruik: op maat gemaakt in uw woning

Iedereen is anders en geen enkel huis is hetzelfde. We komen het combinatiepakket dus bij u thuis klaarmaken voor gebruik. Tijdens de eerste installatie kijken we met u naar de beste opstelling. Ook is het belangrijk om te weten wie er gewaarschuwd moeten worden. Krijgt de naaste familie een bericht, de buren, een zorginstelling of meerdere betrokkenen? Dit is onderdeel van onze service; we regelen het samen met u.

Senioren alarm met abonnement: inclusief alle updates

Een combinatiepakket kost  € 59,- per maand. Hiermee bent u ook verzekerd van automatische updates voor de sensoren en apps, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versie.

Uitbreiden? Dat kan ook: Safesens is eenvoudig te voorzien van aanvullende modules.

Slimme fotolijst als extra optie

Op een leuke manier een seintje krijgen als het tijd is voor uw medicijnen? Als aanvulling op de dispenser biedt Safesens daarvoor ook een slimme fotolijst aan. Dit is een tablet die speciaal is ingericht met onze software. Deze slimme fotolijst laat de (digitale) foto’s van uw keuze zien. Maar dat is niet alles: hij geeft met beeld en geluid ook een seintje als het tijd is voor medicatie. De lijst kan worden voorzien van een alarmknop. Deze fotolijst kan aanvullend besteld worden voor € 339,-

Meer weten of meteen een afspraak maken?

Wilt u een senioren alarm aanvragen? Voor het installeren van het startpakket kunt u bellen met 085 2460245 of een e-mail sturen aan info@safesens.nl.