fbpx

Ondersteunen van andere sensoren

Valhkamp sensoren test

Ondersteunen van andere sensoren

Alle sensoren die we op dit moment aanbieden heeft Safesens ook zelf ontwikkeld. Maar de ontwikkelingen gaan snel en de mogelijkheden zijn oneindig. Om deze reden hebben we ons platform ook vanaf het begin opgezet als een open platform. Eigenlijk kan iedereen die wil aansluiten op ons platform.

In een gesprek met Vahlkamp leerden we ook hun sensoren kennen. Voor ons een goede gelegenheid om daad bij woord te voegen. We hebben een dwaaldetectiesensor van Vahlkamp mogen gebruiken om deze te testen met ons platform.

Resultaten

Zonder al te veel moeite hebben we sensoren kunnen koppelen. We hebben binnen het Safesens platform een sensor toegevoegd, de dwaaldetectie. De sensor van Vahlkamp hebben vervolgens gekoppeld aan het sensorplatform van Safesens. Binnen een half uur hadden we een nieuwe sensor beschikbaar. Voor ons de bevestiging dat de keuze voor een open platform de juiste is.

Toekomst

Met de testen die we hebben uitgevoerd hebben we laten zien dat we eigenlijk alle sensoren van Vahlkamp kunnen koppelen. We gaan de komende tijd invulling geven aan het aanbieden van deze sensoren. In de nabije toekomst hopen we dan ook actief deze sensoren aan te gaan bieden.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *